FILM Všechno dobře dopadne VYHRÁL Českého lva

Poutníku. Ničeho se neboj, Všechno DOBŘE Dopadne.

Chodím po světě… a daruji obrázek lidem. Vskutku poctivá práce… od roku 2018 jsem darovala přes 30.000 pohlednic… na ulici, na poště… v obchodě… v lese… na nádraží, ve vlaku, na pumpě, v restauraci… a tak různě… a mě to baví.

Setkání s panem režisérem 17. dubna 2019

Jednoho dne se mě zeptal jeden báječný a moudrý muž… „Jano, a mohl bych si ty pohlednice od tebe koupit?“ a já na to… nejistě: „Za peníze?“ Bylo to úžasné zjištění. Jasně, že ANO. Jsem to měla na eshopu, aby to „vypadalo“, že jsem podnikatelka… se hihi, za to trochu schovávám… a DOŠLO mi, že ANO, za peníze taky…. Deset korun, za pohlednici. a bylo to HOTOVÉ.

Moje první veliká objednávka. A bylo to právě úžasný a báječný a moudrý a inspirativní Miroslav Janek… režisér úžasných děl… jako například Občan Havel, Normální autistický film….

„Zrovna točíme nový film… a potřebuji lidičky okolo filmu správně naladit..“ nebo tak něco pravil… a já měla radost, že dalších STO pohlednic putovalo do světa.

inu, jako první příspěvek… je to… venku.

Pan… Míra Janek… nakonec POJMENOVAL svůj film Všechno dobře dopadne…. což mi vyrazilo dech. a pozval mě na premiéru… a v sobotu, dokonce film vyhrál Českého lva (!!!)

Tak… a televizi … jsem to stihla. vyfotit.

Tohle je pohlazení a povzbuzení do další práce.

Opatrujte se v tom velikém světě.

A já taky.

God bless you.

Goo bless me.

Vaše a svá…

Janička Pastelková